duminică, 8 mai 2016

Prima comanda la Paletutze

De ceva timp incoace m-am tot uitat pe net dupa farduri, rujuri, produse de machiaj si nu numai.
Recunosc nu sunt o persoana care se machiaza zi de zi, ci doar la ocazii speciale, si atunci apelez la specialist, in primul rand pana de curand nu aveam nici macar o trusa cat de mica de farduri, apai sa ma machiez singura, in primul rand nu stiu, dar mi-ar face placere sa invat.
Sa fii femeie este un lucru foarte frumos, cu ajutorul produselor de infrumusetare poti sa iti pui in valoare chipul.
De curand am descoperit pe facebook o pagina care tot posteaza produse cosmetice, acolo la
Paletutze.ro am vazut zi de zi pozele.
De curiozitate am intrat la ei pe site si am descoperit multe lucruri foarte utile unei femei, atunci m-am hotarat sa dau prima comanda, mi-a fost greu sa ma hotarasc si sa iau doar 2-3 lucruri, le-as fi vrut pe toate dar nu se putea.
Asa ca am pus in cosul de cumparaturi o trusa de farduri de pleoape, o mascara cu efect de volum si un set de benzi decorative pentru unghii, dupa cateva zile a si ajuns comanda.


Astazi fiind zi libera le-am incercat pe toate si am fost foarte multumita de rezultat, sa va arat si voua rezultatele.

Am folosit trusa de farduri si mascara , va rog sa fiti intelegatori cu mine, sunt abia la inceput si nu stiu cum sa combin culorile sa iasa cat mai bine si sa mi se si potriveasca.
Recunosc ca ma asteptam ca mascara sa imi dea mai mult volum, dar probabil din cauza ca genele mele sunt foarte scurte, nu am gasit pana acum nici un rimel care sa imi dea mai mult volum de atat.


Mascara este cu efect de volum,definire si alungire.



Apoi a venit momentul sa ma ocup de unghii, nu am folosit niciodata benzi decorative si mi-a fost putin mai greu, dar cu siguranta data viitoare o sa imi iasa si mai bine.



Benzile decorative sunt metalizate si autoadezive se gasesc la set de cate 10 bucati de diferite culori, de circa 1 mm grosime.
Pot fi folosite atat cu oja obisnuita dar si cu produse uv, poti trasa linii drepte sau curbate, dupa preferinta sau imaginatie.




Prima data am aplicat un strat de oja albastra, am lasat-o sa se usuce si apoi am aplicat fasii de benzi, marginile le-am taiat cu o forfecuta, apoi am dat cu un lac transparent pentru protectie.
Puteti sa realizati ce modele doriti si sa va jucati cu culorile si imaginatia voastra.
Abia astept sa imi refac manichiura.
Ce parere aveti de produsele comandate, va plac?
Credeti ca m-am machiat prea strident?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu