duminică, 22 mai 2016

Beauty box de la Boxi

Astazi vreau sa va vorbesc despre cosmetice bio, ce sunt si de ce trebuie sa le alegeti.
Pe piata gasim o gama larga de cosmetice bio atat pentru corp, ten, par sau chiar si produse de machiaj. Este foarte important pentru mine sa stiu ce ingrediente contine fiecare produs in parte deoarece vreau sa folosesc doar produse bio, ele nu sunt testate pe animale si sunt facute doar din produse naturale care ajuta foarte mult la vindecarea, regenerarea si intinerirea pielii.
Avand o piele mai sensibila produsele bio m-au ajutat foarte mult, mai ales ca contin extracte naturale din plante...
De ceva timp am descoperit Boxi cutia cu produse bio , imi place ca folosesc in compozitia lor doar produse naturale din mediul inconjurator.
De Pasti am primit cadou de la sotul meu un Beauty box, este un set de cosmetice bio, care contine 3 produse foarte folositoare si utile atat acasa dar si in calatorii.

1  O crema pentru maine si unghii Hands off

Crema pentru maini si unghii este la 30 de ml,o poti lua cu tine in geanta la servici, in parc, in calatorii...

Protejeaza si hidrateaza pielea mainilor si fortifica unghiile, este facuta din ingrediente naturale : din miere, pepene galben, prune, galbenele si lemn dulce, cu o aroma foarte fina de migdale, imi place ca are o textura usoara, non-grasa. Cu ajutorul galbenelelor are un efect antiinflamator si cicatrizant iar mierea de salcam ajuta la regenerarea si hidratarea pielii.

 2  Exfoliant si masca faciala Sweet frappe

Este o masca bio si un gomaj natural cu un efect dublu de vitamine creat din 30 % ulei de grepfruit roz , extract de castravete si cu particule foarte fine din samburi de caise.

3 Exfoliant de corp " Tickle me

Baza ei este o crema onctuasa atunci cand intra in contact cu apa, devine un gomaj foarte fin, recomandat si pentru pielea sensibila. Contine 22 % rosii si coacaze negre proaspete

Folosit cu regularitate ajuta la hidratarea si regenerarea pielii d-voastra.

Sa nu uitam ca ingrijirea mainilor  este foarte importanta, trebuie sa hidratam corespunzator pielea cu produse naturale. De ce prefer produsele bio?

Deoarece nu contin agenti de curatare, sunt foarte bogate in nutrienti naturali, sunt mult mai tolerate de organism deoarece au ingrediente naturale, iar la cele facute din ingrediente sintetice pot aparea reactii adverse, alergii...
 Te-ai intrebat vreodata sau ai citit prospectul la cosmeticele obisnuite? Mai are rost sa ne intrebam de ce ne trezim peste noapte nu diferite iritaii ale pielii?

Este foarte important sa alegem produse cat mai naturale pentru corpul nostru dar si pentru sanatatea noastra, eu de aceea aleg produse bio pentru ca stiu sigur ca contin doar ingrediente naturale care nu au cum sa imi faca rau, ci din contra ma ajuta foarte mult. Foarte multe produse cosmetice obisnuite contin diverse substante toxice care la un moment dat o sa fac rau pielii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu