luni, 16 mai 2016

Cea mai buna husa iphone 6 plus

In ziua de astazi sa ai un smartphone este o fitza dar si o necesitate, deoarece este extrem de util, pe langa simplu fapt ca vorbesti la telefon si poti lua legatura cu persoanele dragi din viata ta, fie vocal, video sau sms. Acum poti vorbi foarte simplu si prin retelele de socializare care sunt la mare cautare .
Telefonul il mai poti folosi facand poze, folosind-ul pe post de aparat foto sau chiar video daca vorbim de un smartphone care este mai performant si are o claritate foarte buna, poate mult mai buna decat multe aparate photo.
Sunt persoane care pun mana pe telefon la cateva secunde de cand sau trezit si il lasa deoparte chiar inainte de a adormi, telefonul provoaca dependenta.
Foarte multe persoane intra in panica daca pleca de acasa si observa ca si-au uitat telefonul sau daca au ghinionul si il pierd.
Credeti ca telefonul este un moft, o simpla necesitate sau un pericol pentru unele persoane?
Pentru mine este o necesitate, indiferent unde ma aflu pot comunica cu familia mea sau chiar si cu prietenii, imi place sa fac poze, sa aibe o claritate cat mai buna, deoarece nu vreau sa iau in permanenta camera photo cu mine si atunci prefer ca display-ul telefonului sa fie mare iar camera sa aibe cel putin 8 MP atunci si pozele au o rezolutie foarte buna si o claritate excelenta.
De curand mi-am cumparat un Iphone 6 plus, sunt o persoana care are mare grija de toate obiectele in special de telefoane, si de aceea am tinut neaparat sa cumpar si husa iphone 6 plus vreau sa evit orice neplacere si sa il protejez pe cat posibil cat mai mult.
O husa il poate proteja de zgarieturi, amortizeaza cazaturile in caz de ghinion, poate proteja display-ul mult mai bine.Ca masura de siguranta achizitionati o husa potrivita pentru telefonul vostru, mai bine preveniti decat sa reparati.
Pe piata exista foarte multe modele si materiale pentru huse, alege ceea ce iti place, fie ca vrei ceva din plastic, silicon sau preferi husele de piele.
Unde gasiti o husa iphone 6 plus de calitate?


Oau.ro iti ofera diverse modele de huse, tocuri,carcase si diverse accesorii pentru telefonul tau, trebuie sa sti doar ce ti se potriveste, aici ai preturi accesibile si produse de calitate.

Cum alegi modelul de husa potrivita?

Depinde foarte mult unde ti telefonul, daca ai obiceiul sa il ti doar in buzunar o husa de silicon ti-ar prinde foarte bine si este si foarte ieftina, iar daca ai obiceiul sa ti telefonul in geanta sau borseta o husa de piele tip flip este cea mai buna varianta, este destul de ieftina si ai acces foarte repede la meniul telefonului, trebuie sa fie exact pentru modelul respectiv de telefon deoarece exista posibilitatea  sa se acopere camera photo,microfonul, butoanele laterale si nu vrem asta, vrem sa avem acces la totul.
Alege o husa la un pret foarte mic care sa iti protejeze telefonul de orice mic accident pe care ai putea sa il ai si sa iti puna in pericol telefonul, asa eviti zgarieturile si sa amortizezi eventualele cazaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu