vineri, 21 august 2015

Publicare anunt prestari servicii in Libertatea

Cum poti publica un  anunt prestari servicii in ziarul Libertatea?
Poate te-ai mai lovit de aceasta intrebare si nu ai stiut cum sa faci.
Vrei mai multe detalii intra la publicare anunt Libertatea.



Publici tot ce iti doresti in doar cativa pasi foarte simpli.

Pasul 1 - Calculare pret anunturi Libertatea
Pentru a publica anunturi in ziarul Libertatea va rugam sa completati formularul de mai sus: introduceti textul anuntului, alegeti categoria, numarul de aparitii sau zilele de aparitie dorite si selectati ce extraoptiuni doriti.
Dupa ce apasati "Calculeaza" veti primi pretul pentru anuntul dumneavoastra pentru ziarul Libertatea. Daca doriti sa alegeti alta categorie sau alte extra-optiuni puteti reface calculul anuntului pentru ziarul Libertatea de oricate ori doriti.
Pasul 2 - Datele personale si FACTURA PROFORMA anunturi Libertatea
Cand considerati ca anuntul pentru ziarul Libertatea este corect si pretul va convine apasati "Publica" si completati un formular cu date personale pentru a primi factura proforma.
Pasul 3 - Inregistrare anunturi Libertatea pe site
Dupa completarea datelor personale anunturile pentru ziarul Libertatea vor fi stocate in baza noastra de date si un email cu detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.
Pasul 4 - Plata anunturi Libertatea si aparitia in ziarul Libertatea
Dupa plata anuntului pentru ziarul Libertatea acesta va aparea in ziarul Libertatea la datele selectate de dumneavoastra daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar sau incepand cu prima editie libera daca alegeti aparitii consecutive.
Cand apare anuntul?
Pentru aparitiile consecutive daca plata a fost confirmata astazi pana in ora 14 anunturile in ziarul Libertatea vor aparea in editia de maine sau prima editie libera a ziarului Libertatea. Daca se confirma plata astazi dupa ora 14 atunci anunturile in ziarul Libertatea va aparea in editia de peste 2 zile a ziarului Libertatea.
Anunturile pentru ziarul Libertatea vor aparea in zilele alese de client pentru aparitiile selective daca plata este confirmata in timp util pentru prima aparitie.
Cum platesc?
Plata anunturilor pentru ziarul Libertatea se poate face prin SMS pentru sume mai mici de 100 lei, prinposta (mandat online si mandat postal), prin transfer bancar si prin trezorerie pentru societatile de stat. Toate detaliile privitoare la plata anunturilor pentru ziarul Libertatea le puteti gasi pe site.
Clientii din Bucuresti si maxim 5km in jurul Bucurestiului a caror comanda depaseste 180 Lei pot plati in numerar direct prin intermediul unui curier ce se va deplasa gratuit in maxim 2 ore la adresa dumneavoastra. Pentru o taxa de 19 RON sunt disponibili curieri si pentru comenzi mai mici de 180 Lei.

Pentru a afla costul unui anunt de mare publicitate in ziarul Libertatea va rugam sa ne contactati la telefon 021.301.99.45 sau sa ne trimiteti un email la adresa office@mediapress.ro solicitandu-ne o oferta de pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu