luni, 10 august 2015

Anunt citatii in ziarul Adevarul

Din pacate in viata, cateodata te lovesti si de lucruri neplacute, ai un necaz sau o neintelegere cu vreun vecin care te poate pune in dificultate.
Sa va povestesc si voua ce am patit cu ani in urma, aveam niste vecini foarte dificili, nu puteai asculta muzica nici macar la o zi onomastica ca repede faceau reclamatie, si vroiam sa ii prin si eu cu ceva,ca sa ii pot avea la mana.Noi locuind la parter iar ei la etajul 1, am avut ghinionul sa faca inundatie in apartament, si de atunci a inceput toata cearta, stand exact sub ei,am avut si noi de suferit din cauza inundatiei sinu vroiau sub nici o forma sa ne despagubeasca. Fiind foarte ocupati am ales varianta publicare anunt citatie ziarul Adevarul  .
Totul pare foarte simplu, am intrat pe google si am cautat anunt citatii Adevarul .



Ce ai de facut? Trebuie doar sa completezi formularul.

La Rublica selectezi Citatii:
Textul citatiei:
Subsemnatul (a ) cu domiciliul in ........... Str ....... nr ..... Bl .... Sc .... Et .... Ap .... Jud ...
este citat in data de ... la ora ... la Judecatoria ..... , cu sediul in .... in calitate de parat  in dosarul cu numarul pentru .... ,reclamant ( a ) fiind ....

Apoi se selecteaza optiunea de publicare in functie de cat si unde sa apara citatia.
 Apoi se calculeaza pretul.
Daca aveti vreo nelamurire :

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin emailtelefonic sau prin serviciul de  Asistenta Online (IM: mediapress_advertising), in timpul orelor de program (L-V intre 09-18).
Citatiile depuse pentru ziarul Adevarul sunt pastrate in baza de date timp de 15 zile.
In acest interval de 15 zile calendaristice puteti plati contravaloarea citatiei pe baza facturii proforme pe care ati primit-o la depunerea citatiei.
Daca dupa 15 zile citatia nu a fost achitata aceasta va fi stearsa din baza de date.
Dupa plata va rugam sa trimiteti o fotocopie a confirmarii de plata la urmatoarele numere de fax: 021.336.79.00, in cadrul careia sa mentionati si numarul citatiei pentru care s-a efectuat plata.
Plata cu CARD BANCA
Nu se percep taxe suplimentare pentru plata prin card.Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise sub sigla Visa sau MasterCard (Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro).PLATA PRIN SMS in retelele Vodafone, Orange si Cosmote
Posta Romana 
Mandat On-Line & Mandat Postal
Plata prin Trezorerie

Plata citatiilor care costa sub 100 de lei se poate face instantaneu prin SMS in reteleleVodafone, Orange si Cosmote.
Mandat ON-LINE - plata se poate face catre Fota Elisabeta, Oficiul Postal 53, Bucuresti.
Mandat POSTAL - plata se face catre S.C. Mediapress Advertising SRL, cont bancar RO28 BACX 0000 0000 2795 7250 deschis la Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Unirii.
Pentru ambele modalitati trebuie scris OBLIGATORIU numarul citatiei pentru care se face plata.
Contravaloarea citatiilor poate fi achitata la orice trezorerie din tara pe numele SC Mediapress Advertising SRL in contul nr. RO10 TREZ 7045 069X XX00 0610, Trezoreria sector 4, Bucuresti.
Trezoreria nu accepta plati decat de la societatile de stat.

Foarte rapid si usor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu