luni, 10 august 2015

Oferte pentru locuri de munca in Jurnalul National

Acum 6 ani de zile, mutandu-ne dintr-un oras in altul am ramas atat eu cat si sotul meu fara un loc de munca.
La inceput ne-a fost foarte greu,pe langa ca trebuia sa ne acomodam cu noul oras,cu noua casa, a trebuit sa incepem sa cautam si un loc de munca, fiind un oras destul de micut a fost foarte greu...Timpul trecea iar noi nu gaseam nimic.
Am fost aproape din firma in firma completand mereu CV dar fara rezultate,si asa au trecut luni bune si noi nu gaseam nimic.
Asta pana intr-o zi cand ne-a venit ideea sa apelam la oferte pentru locuri de munca pe internet, am selectat prima pagina gasita si am dat publicare anunt in Jurnalul National, stiam ca este foarte cunoscut ziarul si aveam sperante mari ca vom avea noroc.


Acolo am gasit fel si fel de oferte tentante sau mai putin interesante.
Daca va intereseaza si pe voi, intrati pe anunturi Jurnalul National, acolo gasiti atat oferte cat si cereri.
Puteti completa chiar si un mic formular si in cel mai scurt timp va aparea anuntul in ziar.
Selectezi rublica Prestari servicii:
Treci anuntul. La 5 aparitii platite primiti 1 GRATIS.
Selectezi modul de publicare :
- Publica si in 63 de situri cu doar 2 lei!  Publica articol pe 17 bloguri  Chenar  Bold  Majuscule  Limba Straina  Negativ Fotografie   Publica pe 357 de situri cu doar 25 lei  Vreau sa primesc ziarul (le) in care public anuntul  Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicatAlegi modul si numarul de aparitii.ATENTIE! Raspunderea pentru realitatea continutului prezentului anunt in ziarul Jurnalul National revine in exclusivitate depunatorului anuntului.Calculezi costul anuntului.Prezentare Anunturi Jurnalul NationalCotidian de informatii generale ce apare de luni pana vineri la nivel national. Ziarul "Jurnalul National" se prezinta sub forma de broadsheet, cu dimensiunile tiparului de 28.50 cm x 43.50 cm, avand 32 pagini, din care 8 sunt policromice.Publicati prin Anunturi Jurnalul National un anunt online pe 64 site-uri pentru a ajunge cat mai usor la eventualii cumparatori cu numai 3 EuroLista tuturor site-urilor o puteti studia sub formularul de publicare a anuntului.
  • 1413 (3 Euro + TVA/SMS), valabil in reteaua Cosmote.
  • 7400 (3 Euro + TVA/SMS), valabil in reteaua Vodafone.
Dupa trimiterea SMS-ului veti primi imediat un mesaj cu o parola.
Anuntul va fi pastrat 5 zile in baza noastra de date si se va publica doar dupa plata prin SMS. Pentru a achita anuntul trimiteti un SMS cu textul PRESS la numarul:
Daca sunteti pe reteaua Vodafone, vi se va solicita inca un SMS (0.05 EURO + TVA) la 7676 cu textul: DA. Acesta este pentru confirmare. Imediat dupa ce trimiteti al doilea SMS, veti primi o parola.
Parola primita se introduce OBLIGATORIU aici www.anunturi-jurnalul-national.ro/smsanunturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu