joi, 20 august 2015

Jocuri educative pentru copii

Buna dragii mei,
Astazi vreau sa va prezint un site in care am incredere sa il las pe baiatul meu sa se joace. Fiind la o varsta destul de maricica am tot cautat diverse situri cu jocuri educative,  si in acelasi timp se joaca dar si invata ceva din ele. Cum din toamna merge la grupa pregatitoare ia prin destul de bine, deoarece a invatat sa recunoasca diferite litere, cu care poate sa isi scrie si numele.

Invata culorile, numerele, chiar si geografie, ii poti testa indemanarea la diferite jocuri.

                                                               Alfabetul.

Nu trebuie sa fie greu sa inveti literele.Cu Alfabetul cu sigurnta vei avea parte de distractie in timp ce inveti intr-un mod interactiv alfabetul.Acest joc va va testa agilitatea si spiritul de observatie incercand sa gasiti literele alfabetului. In centrul ecranului veti gasi in ordine literele de la A la Z, iar in jurul acestora se afla in niste patratele mici alte litere zburdalnice . Sub litera principala se afla o bara cronometru , incercati sa gasiti litera inainte ca timpul sa se scurga.Aveti grija deoarece la terminarea timpului jocul se va opri si va trebui sa o luati de la inceput.Distrati-va alaturi de copii invatand alfabetul.

Pe site gasesti diferite jocuri tentante pentru copii, dar din care au si de invatat,cum ar fi:

Carti de Memorie cu Fulger McQueen.

Cine nu recunoaste masinuta rosie pe care o cheama Fulger McQueen , cu cat este mai cunoscuta cu atat jocul este mai tentant. Este un joc de carti care va testa memoria de scurta durata si trebuie sa faceti perechi pentru a le elimina. Jocul este pe mai multe nivele si este contra cronometru.Cartile de memorie sunt intiparite cu personaje din filmul animat Fulger McQueen.

                                               Cautarea morcovului.
Este un joc foarte atractiv,interesant si distractiv in acelasi timp deoarece ii poti testa indemanarea,perspicacitatea la matematica.
Scopul jocului este sa rezolvi 3 ecuatii pentru ca iepurasul sa poata trece de labirint si sa manance morcovi.
Tie cum ti se pare situl?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu