joi, 22 noiembrie 2018

Transport Decedați Funeral Express, cea mai bună soluție pentru cei care și-au pierdut o rudă în străinătate


Când afli că ți-a murit fratele, tatăl sau mai rău, copilul plecat la muncă hăt departe, prin țări străine, pentru că în țară nu și-a putut găsi un rost, simți că totul se prăbușeșete în jurul tău. Simți că nu mai poți să faci nimic, iar uneori nici nu știi cum. Iar în înștiințarea oficială primită de la Ministerul de Externe sau de la vreo ambasadă ți se spune că trebuie să demarezi de urgență procesul de repatriere decedați cum se numește, în limbajul sec și oficial, aducerea acasă a rămășițelor pământești aființei dragi pe care ai pierdut-o. Ce să faci mai întâi? Și cum? Pentru că firmele de pompe funebre  din străinătate (care, de multe ori, au sediile „strategic” amplasate, lângă institutele de medicină legală) practică niște prețuri mult prea mari pentru buzunarele românilor. Și atunci?
Există, totuși, o soluție – firma de pompe funebre Transport Decedați Funeral Express, care poate asigura în cele mai bune condiții și la prețuri cât se poate de decente o o repatriere decedați Germania, o repatriere decedați din Italia, din Anglia sau din Spania. În afară de aceste țări, în care firma are puncte de lucru, Transport Decedați Funeral Express asigură repatrierea rămășițelor pământești ale cetățenilor români care și-au pierdut viața în țări precum Franța, Belgia, Grecia, Turcia, Norvegia, Olanda, Serbia și, bineînțeles, Republica Moldova. De asemenea, Transport Decedați Funeral Express asigură și repatrierea cetățenilor străini care au decedat pe teritoriul României.
Firma stă oricând la dispoziția celor care și-au pierdut o rudă sau un prieten – puteți suna la orice oră din zi și din noapte la numărul de telefon 0729 007 003. Un operator vă va răspunde, va înregistra solicitarea dumneavoastră și va începe să facă demersurile necesare. Comanda se poate face și on-line, printr-un formular de ofertă. În acest caz, un reprezentant al companiei vă va contacta telefonic în cel mai scurt timp cu putiință familia îndoliată pentru a vă ajuta să rezolvați situația nefericită cu care vă confruntați.
În maximum 24 de ore, Transport Decedați Funeral Express va trimite la fața locului delegați care vor obține documentele necesare repatrierii (certificatul de deces, autorizația de înhumare, certificatul de îmbălsămare și pașaportul mortuar) și care vor angaja medici pentru constatarea decesului și personal pentru manipulare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu