miercuri, 28 noiembrie 2018

Cel mai bun mod de a iti incepe orice dimineata!


Cel mai bun mod de a iti incepe dimineata este cu o cafea aromata. Si cum altfel poti face acest lucru daca nu cu ajutorul unor cafetiere-espressor de calitate precum cele comercializate de cei de la Dwyn.ro.
Pe acest site veti gasi o gama foarte variata de astfel de aparate, atat basic, cat si cu diferite functii precum plita care mentine cafeaua calda, oprire automata, programator si asa mai departe. Gustul si aroma cafelei conteaza foarte mult si de aparatul folosit, fie ca este o cafetiera ori un espressor.

Un exemplu de aparat care face o treaba de minune si pe care il puteti achizitiona de pe site-ul celor de la Dwyn, este un Espressor Automat DeLonghi Magnifica ESAM 3000.B.

Acest espressor este perfect pentru cei care isi doresc sa inceapa ziua in cel mai bun mod, savurand o cafea proaspata si cu un gust intens. Poate face atat cafea macinata cat si cafea boabe, cea din urma putand sa o maceine pe loc si dispune de o rasnita incorporata si foate silentioasa cu 14 trepre de reglare a granulatiei.
Curatarea si igenizarea se poate face in doar cateva minute, rezervorul de apa fiind detasabil. 1.8 litri are acesta capacitatea, ceea ce il face ideal pentru familiile numeroase ori pentru o dimineata de weekend inceputa la cafea cu prietenii.
Functiile acestui espressor sunt multiple printre care si: oprire automata, control electric al temperaturii indicator nivel 0 al recipientelor de apa si cafea, programare automata de clatire si decalcifiere, termostat electric pentru cafea si abur, functie de economisire a energiei, duritate programabila a apei, funtia de stand-by si multe altele. Alte caracteristici extrem de utile pe care le ofera espressorul sunt suportul de ceasca, tavita pentru picaturi care este detasabila, rezervor de apa detasabil etc.

Acest espressor are si un pret pe masura, insa de departe oferta este extrem de avantajoasa avand in vedere tot ceea ce ofera. 1445 de lei cu TVA, este pretul oferit de Dwyn.ro. Lista detaliilor despre acest aparat este una mare, asa ca va invit sa accesati site-ul acestora pentru o vizualizare completa, dar si pentru studierea altor produse similare si nu numai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu