miercuri, 25 martie 2015

Blogger Vegeta 2015


Este destul de greu sa explic in cuvinte ce ar insemna pentru mine sa fiu blogger oficial Vegeta,as putea sa ma exprim prin fapte,poze...
In aceasta primavara Vegeta cauta bloggeri oficiali.
Ce presupune statutul de blogger oficial Vegeta:
– Blogul tău va găzdui bannere cu câştigătorii concursului Vegeta pe care îl va organiza clientul pe Facebook. Bannerele sunt postate timp de o două săptămâni şi vei primi ulterior mai multe detalii despre acest concurs.– Vei coordona o campanie de suflet – în care, alături de tine și de alți voluntari – va fi gătită o masă delicioasă pentru copiii unui centru de plasament.– Vei prezenta experiența ta ca blogger Vegeta in doua articole postate pe blogul tău.– Vei fi anunțat pe pagina de Facebook Vegeta ca Blogger Oficial.– Periodic, vor fi distribuite link-uri spre articolele interesante de pe blogul tău pe pagina de Facebook Vegeta.
Vegeta este folosită pentru supe, gulaș, fripturi, pește, sosuri și salate, fiind adaugată mâncărurilor gătite, prăjite și marinate. Vegeta îmbogățește gustul mâncărurilor, asigură un gust convingător și este un produs care nu trebuie să lipsească din orice bucătărie.



Nu sunt o mare bucatareasa,dar imi place foarte mult sa gatesc,atunci cand nu imi iasa un fel de mancare,nu ma las din prima,incerc si iar incerc pana am parte de o reusita,nu ma las asa usor.

Ce este Vegeta?
Vegeta este cunoscută ca cea mai "bună creație croată" și ca adaosul universal de mâncare numărul 1 în Europa, care garantează calitatea ingredientelor alese, având cel mai mic conținut de sare. Este o combinație unică de condimente și legume deshidratate, o combinație de experiență culinară și ingrediente sănătoase. O lingură de Vegeta va asigura o abundență unică de simțuri.
Stiati ca Vegeta a fost initial lansata pe piata sub forma "Vegeta 40"? Acest nume a fost mai tarziu schimbat, iar intamplarea face ca astazi Vegeta sa fie prezenta pe exact 40 de piete globale. Ca detinator a multor premii de recunoastere internationala, studiile au demonstrat ca brand-ul Vegeta detine totodata si o pozitie de top printre cele mai puternice brand-uri din regiune, fiind considerat brand-ul numarul 1 din Europa pe segmentul de adaosuri universale pentru mancare. Dar mai stiati oare ca Vegeta, pe care lumea o identifica cu un condiment, este de asemenea si numele unui persoanj de actiune dintr-o serie de benzi desenate japoneze?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu