sâmbătă, 13 august 2016

Suportclientinonstop FlancoBuna dragii mei,

Astazi vreau sa va vorbesc despre un call center, este vorba despre #suportclientinonstop de la Flanco, au lansat acest serviciu si promit sa raspunda in maxim 40 de secunde de la apelare, 24 h pe zi, 7 zile pe saptamana, asadar poti suna oricand iar un operator te va indruma si te va ajuta . Vor sa obtina un timp mult mai bun de raspuns, de aprox 20 secunde, sincer mi se pare cam putin dar le urez mult succes.
Apeland la acest serviciu poti primii diverse informatii care te intereseaza, precum si noutati, oferte si informatii despre modalitatile de plata. Astazi m-am hotarat sa apelez la acest serviciu si au trecut cu brio acest test, sau incadrat in cele 40 de secunde.
In Curtea de Arges se deschide un magazin #flanco si am dorit sa stiu exact ziua deschiderii si ora la care va avea loc inaugurarea magazinului. Asadar vom fi acolo pe 15 August la ora 9 dimineata.
Haide-ti sa vedeti cum sa desfasurat preluarea apelului meu de catre un operator.
Ca sa nu mai pierzi timpul cautand pe site diverse informatii poti apela unul din numerele de telefon 037.447.71.00 sau 021.203.81.70 si ai posibilitatea sa afli in cat timp ajunge produsul comandat, cum poti proceda pentru un retur a unui produs comandat sau modalitatiile de plata, plus multe alte informatii foarte utile.
Mi sa intamplat deseori sa apelez la alte servicii de call center si sa stau minute in sir si sa mi se raspunda dupa multe minute, dar si sa nu mi se raspunda dupa nici aprox 10 minute. Asa ca felicitari , ati raspuns mult mai repede decat m-am asteptat. Mult succes in continuare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu