Ingrediente:
- 1 kg de cartofi
- 4 oua fierte
- 2 buc de ceapa verde
- rozmarin Kotany
- sare
- piper
- ulei
- otet
Se spala cartofii foarte bine, se pun intr-o oala la fiert,cu tot cu coaja ca ies mai gustosi, se lasa sa fiarba, intre timp se fierb 4 oua, sa fie tari ca sa se poata taia mai bine.
Dupa ce sau fiert cartofii si ouale, se lasa la racit si apoi se curata, si se taie felii sau dupa preferinta.
Intr-un castron se pun cartofii taiati impreuna cu ouale, se taie 2 cepe verzi rondele, se asezoneaza cu ulei si otet, apoi se condimenteaza dupa gust cu rozmarin macinat,sare si piper.
Mie imi place foarte mult gustul de rozmarin, dar la cei mici nu le prea place, si atunci imi pun in farfurie.
Noi am servit salata orientala cu snitel.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu