Blat: 3 ouă, 6 linguri de zahăr, 6 linguri făină, 6 linguri apă călduţă, 1 vârf praf de copt, sare.
Crema: 2 budinci, 500 ml lapte, 5 linguri zahăr.
Decor: o piersică, un kiwi, struguri, 1 gelatină albă.
Crema: 2 budinci, 500 ml lapte, 5 linguri zahăr.
Decor: o piersică, un kiwi, struguri, 1 gelatină albă.
Se bat ouăle cu zahărul, se adaugă treptat apa, se amestecă bine, apoi se pune câte puţină făină şi praful de copt, puţină sare, se omogenizează. Compoziţia se pune într-o tavă de tartă unsă în prealabil, se dă la cuptor aproximativ 25 minute sau până se rumeneşte. După ce s-a copt, se întoarce pe partea cealaltă şi se pune pe o farfurie, se lasă la răcit, apoi se adaugă budinca făcută din 500 ml lapte şi 2 budinci, se lasă la răcit, apoi se ornează după preferinţă cu kiwi, piersici şi struguri, deasupra se pune gelatina care se face conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu