luni, 6 februarie 2017

Scapa de probleme cu noul cablu usb magnetic


Cu siguranta nu sunt singura persoana care se confrunta cu probleme la cablurile usb de incarcare a telefoanelor, smartwatch-uri sau chiar a tabletelor.
Acum am mare noroc ca a aparut pe piata un cablu usb magnetic care ne vine in ajutor atat noua cat si copiilor atunci cand pun dispozitivul la incarcat.


 Avand doi copii, atunci cand au ocazia sa stea pe tableta sau foarte rar sa se joace pe telefonul meu, daca aude sunetul telefonului cum se descarca incearca sa il bage ei la incarcat, pana acum mi-au stricat cateva cabluri de date, stiu este vina mea dar atunci cand sunt cuminti ii mai las sa se joace pe jocuri. Acum am scapat de grija, poti sa il pui la incarcat fara sa dai prea mare importanta, deoarece nu este un cablu obisnuit.
De curand am comandat acest tip de cablu de care sunt foarte multumita, iar anul trecut am comandat smartwatch copii pentru baiatul cel mare de care suntem foarte multumiti, l-am luat tot de pe acest site Kidgps, deoarece aici gasesti produse originale la preturi foarte bune, pentru mine conteaza foarte mult calitatea. Imi doresc ca copii mei sa fie fericiti si in siguranta, acum sunt linistita avand un asemenea ceas destept.
Acest cablu usb magnetic poate fi folosit chiar si de cel mare , poate sa il puna la incarcat in siguranta si fara sa imi fie frica ca o sa il strice, il poti folosi chiar si cu ochii inchisi sau fara sa aprinzi lumina, :) fiind magnetic stie ce are de facut.

Ce are diferit acest cablu usb magnetic?
Nu este un simplu cablu de incarcare, este confectionat dintr-un material mult mai rezistent, mai solid si de mare calitate, este facut din Aluminiu / Naylon, cu o lungime de 1 m, acest cablu este impletit si nu permite incurcarea lui, are o incarcare mult mai rapida decat cablurile usb obisnuite, chiar de 2 ori mai repede, datorita unor conectori care sunt placati cu aur si cupru care permit conductibilitate maxima. Atunci cand bateria este incarcata la maxim, se opreste automat din incarcat, are un sistem de protectie pentru supraincarcare. Este compatibil pentru Android si iPhone.


Momentan are o reducere foarte mare, de 46% , este la un pret foarte bun.

Sunt mai multe tipuri de cabluri usb , in viitor vor aparea cabluri usb magnetice si pentru mufe type C.