marți, 25 octombrie 2016

Spune stop petelor cu La Umeras

                De multe ori ne intrebam ce detergent sa mai folosim sa scapam de fel si fel de pete si sa redam culoriile de alta data chiar si la hainelor de zi cu zi dar in special hainelor preferate. Imi place sa port haine cat mai viu colorate, dar din pacate se intampla deseori ca dupa cateva spalari sa isi piarda stralucirea, culorile. Oricat de prevazator poti fi in orice moment te poti trezi cu pete nedorite.
Rareori ma incumet sa port haine albe doar cu frica , deoarece mi sa intamplat de multe ori sa raman cu pete si sa nu gasesc nici o solutie sa scap de ele, chiar si folosind diverse trucuri, solutii recomandate la tv.
Lucrand intr-o firma de electronice avem obligatia sa purtam zi de zi un halat alb Esd, fiind un produs care contine fibra conductoare trebuie respectate anumite conditii si avuta mai mare grija la spalat decat la o haina normala.
Indiferent ce detergent folosesc dupa o perioada se ingalbeneste si isi pierde stralucirea. 
In ultimele luni s-au mai facut cateva angajari in firma si sau oferit noilor veniti halate noi, de un alb imaculat, iar al meu a ramas mai galbui, negricios cu un aspect neingrijit.
Am incercat fel si fel de inalbitori, solutii dero cat mai scumpe, dar fara nici un rezultat, pana acum vreo 2 - 3 zile cand la firma au venit 2 fete foarte dragute cu cateva pliante pe care zarisem numele Laumeras , ma intrebam cu ce se ocupa si ce cauta la noi in firma.




         La Umeras este o firma specializata care ofera servicii de spalat si curatat haine, este prima firma stiuta de mine care vine direct la domiciliul clientului sau la sediul firmei si ridica hainele apoi iti vor fi aduse inapoi spalate, curate, calcate si impachetate.

De fapt stiati ca La Umeras este prima curatatorie care a implementat serviciul de colectare si livrare gratuita la domiciliu? 

          Recomand aceasta curatatorie haine pentru un alb imaculat dar si pentru a scapa de fel si fel de pete la care nu ai nici o sansa.
Beneficiezi de servicii de calitate pentru diverse articole vestimentare ( esarfa, cravata, palarie ) , diverse haine , lenjerii si diverse articole pentru casa precum ( perdele si draperi sau chiar si covor) si incaltaminte.
Pe langa serviciul de curatare si spalare poti opta si pentru mici retusuri cum ar fi :

- scurtat de pantaloni, fusta, palton sau sacou
- tiv pentru perdea / draperii
- rejansa perdea / draperii
- scurtat pantaloni, fuste, rochii...

Avand doi baieti foarte energici si fara pic de stare, petele nu intarzie sa apara, la umeras este ceea ce ai nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu