sâmbătă, 25 iunie 2016

Ce jucarii luam pentru copii?

Buna dragii mei,

Astazi vreau sa vorbim despre cadouri, despre ce le luati copiilor vostri dar si altor copii atunci cand sunteti invitati voi sau copii vostri la o zi onomastica
Mie mi sa intamplat de cateva ori sa trebuiasca sa aleg ceva pentru un copil de ziua lui si nu am stiut, cateodata mai aleg imbracaminte dar mai rar sau foarte rar, deoarece imi este frica ca nu nimeresc marimea sau ca nu ii place si as nu o sa o poarte niciodata. Alta data prefer sa ii dau banii ca parintii lor sa le poata cumpara ce au nevoie dar si ce le place, atunci cand copii sunt mai micuti scapi mult mai bine cu un cadou care le aduce multa bucurie in suflet tuturor copiilor, oare ce ar putea sa fie in afara de jucarii ?
Jucariile sunt cadoul ideal pentru cei mici, sunt atrasi de formele care le au, de diferitele culori si le plac foarte mult daca scot si sunete. Atunci cand alegem o jucarie trebuie sa fim atenti in primul rand la varsta copilului, deoarece multe jucarii au piese micute care pot fi inghitite cu usurinta de catre cei mici si le poate pune viata in pericol.

O masina cu telecomanda este binevenita oricand, orice baietel va fi foarte incantat de un asemenea cadou.
Cateva detalii despre masina.

Este facuta dintr-un material plastic de o calitate foarte mare pentru a avea o durabilitate cat mai mare, chiar maxima, masina poate fi controlata in mai multe directii, este o atractie pentru copii mai ales ca are si leduri luminoase.

A doua alegere este o jucarie de ultima generetie, dupa care suspina si un parinte, in special taticii , o drona care poate fi pilotata de catre cei mici destul de usor.


Atunci cand alegem o jucarie trebuie sa cautam jucarii de calitate foarte buna,deoarece ele se pot sparge iar copii se pot ranii foarte usor.

Voi ce le cumparati copiilor atunci cand este ziua lor de nastere sau nume, sau chiar de iepuras su Mos Craciun?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu